SPØRSMÅL OG SVAR

Her har vi et utvalg av ofte stilte spørsmål. Hvis et av spørsmålene dine ikke blir besvart her, kan du sende oss en melding.

SPØRSMÅL OM ANKOMST

Mikkelvik ligger ca 80 km fra Tromsø. Du trenger ca 1t-1,5h. med bil uten ferge.

Hvis du har bestilt en overføring med oss eller en av våre salgspartnere, har vi også mottatt dine ankomst- og avreisetider gjennom deg eller våre salgspartnere. Du vil bli hentet av sjåføren vår på flyplassen. Du kan gjenkjenne ham ved det oppreiste skiltet med logoen "Mikkelvik Brygge".

Du kan ankomme oss fra kl. 14.00, avgangen skal da gjøres til kl. 10.00.
Ved ankomst etter kl. 23.m. og avganger før kl. 07.00.m., tar vi et gebyr på NOK 600 hver.

Du kan shoppe som en del av overføringen, sjåføren vår stopper gjerne på supermarkedet - bare gi sjåføren beskjed.
Vennligst begrens handletiden din til maksimalt 30 minutter, det er ytterligere overføringer til deg. Nærmeste kjøpesenter ligger i Hansnes, ca 40 km fra oss. Her finner du to bensinstasjoner, 2 supermarkeder, 1 bistro.
Vi er også glade for å handle for deg og levere de ønskede varene til inngangsdøren din. Denne tjenesten koster en tilleggsavgift på 25% på verdien av varene.

INNSKUDD OG BETALING

Hos oss trenger du ingen kontanter (unntatt innskudd).
Du kan betale alt du har brukt eller bestilt på slutten av turen med oss med kort (Maestro Card, Visa etc.)

Ja, vi tar et depositum: 600 € (6.000 NOK) for hus / leilighet og 1 båt og 800 € (8.000 NOK) for hus / leilighet og 2 båter - gjerne BAR

SPØRSMÅL OM TILLEGGSTJENESTER

Ja, dette er mulig. Enten bestiller du guiding direkte med reisen med din reiseleverandør eller direkte her hos oss på stedet.
Fiskeguiden inkluderer en 6 timers tur med en av våre guider og koster 3 999 NOK (opptil maksimalt 4 personer).
Dette gjøres enten på båten til gjestene eller på vår guidebåt.

Drivstoffkostnadene for denne dagen betales av leietaker og er ikke inkludert.

Ytterligere guidinger og tilleggstjenester:
- Fra begynnelsen av juni til slutten av september: ferskvannsfiske etter ørret og røye
- Fra midten av september til april: Nordlysfotograferingskurs med fotografen vår

 

Vi tilbyr deg disse tilleggstjenester:
- Utleie av flytende drakter
- Utleie av vakuumforseglere / kjøp av folie eller poser
- Utleie av termosflasker
- Utleie av batterier til den elektriske rollen
- Kjøp av polystyrenbokser for fisketransport
- Leie grill inkl.
- Lei grillhus inkl.
- Lei Watermaxx inkl. 2 flasker (drikkevannskvalitet hos oss er utmerket!)
- Leie terrengsykkel
- Lei badstuehus 2t (minimum 4 personer, maksimalt 10 personer), inkl. Registrer deg 1 dag i forveien!
- Utleie fiskeutstyr
- Shopping service, med levering til døren din (denne tjenesten koster 25% på verdien av varene)

SPØRSMÅL OM UTSTYRET TIL HUSENE OG LEILIGHETENE

I våre hus / leiligheter finner du et moderne og komfortabelt sofalandskap, et salongbord, et spisebord, en moderne flatskjerm-TV, et musikksystem med Bluetooth, en brødrister, en filterkaffemaskin, en vannkoker, Miele mikrobølgeovn, en Miele komfyr med stekeovn, en Miele kjøleskapsfryser. De to øvre leilighetene har balkong og egen badstue på badet, alle andre gjester kan leie badstuen vår med peisrom (minimum 4 personer, opptil maksimalt 10 personer).
De nedre leilighetene og husene har en stor terrasse med utsikt over havet.

       - Parkering
- W-Lan
- Sengetøy og håndklær
- Tøfler
- Håndsåpe og toalettpapir
- Kjøkkenrull, aluminiumsfolie, bakepapir, isbitposer
- Kaffefilter
- Filler, svamp, oppvaskmiddel (også for oppvaskmaskiner)
- Søppelsekker

Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig på våre overnattingssteder.

SPØRSMÅL OM BÅTER/FISKE

Ja, vi er sertifisert. Dette betyr at siden januar 2021 kan du nå ta med deg 18 kg fiskefilet/fiskeprodukter ved avreise.
Dette gjelder imidlertid bare et opphold i et registrert anlegg og kun to ganger per kalenderår. Kjøpt fisk er ikke dekket av denne forskriften.
Du har plikt til å registrere dine daglige fangster. Til dette formålet gir vi deg en registreringsportal.
På slutten av turen vil du motta et legitimeringsdokument fra oss, som du må presentere for toll (kun på forespørsel) når du forlater landet.

 

På vår Brygge finner du 2 filethus med metallbord og fliser for hygienisk feilfri filetering og en stor frysebryter.

Når det gjelder fiskeutstyr, valgte vi Eisele. Dermed kan vi gi deg fiskeutstyr av høy kvalitet. Vårt utvalg spenner fra forskjellige agn til stang og hjul til hale slynge og Co.
Gi oss beskjed hvis du vil låne noe.

Vi anbefaler vanligvis følgende:

For lett fiske etter torsk og trekull:
Spinnende stang: 100 – maks. 300gr. (sterk ryggrad) Rull: Stasjonær kalibreringsrull mellom 3000 og 3500. Som en streng nødvendigvis en rund flettet. Lastekapasiteten skal være ca 10 kg.

For tungt fiske etter torsk, kveite etc.:
30 Lbs sjøstang med SIC-ringer og krysslukking.

Du trenger slutten av korset for gimbalen, noe som vil spare deg for ryggsmerter. Stangen skal være ganske stiv (agn + vanndybde = et enormt trykk).

Flere roller:
Rullen skal holde minst 400 meter av en rund flettet streng. Vi har allerede opplevd kveiteflukter, der fisken lett har revet 200 meter av rullen som en damplås. En linje teller for fiske 2-3m over bunnen eller målrettet skolegang er bra. Som streng bør du ta en god rund flettet. Med en lastekapasitet på 22-30 kg. Men det er et spørsmål om smak.

Gummi fisk:
Ikke vær redd for store agn! En 25 cm gummihale er en liten forrett for en 12 KG torsk. Gummifisken skal ha en sterk hale spade på grunn av trykkbølgen. Hoder egnet for kroppen mellom 200-500gr. - tilgjengelig e.B. på Royberjig.

Pilker:
For torsk og pollock på undervannsfjellene i ca 10-20 m vanndybde (kveite er alltid å forvente): Pilker fra 80-150gr. For dypere torsk, kullbrenner og co (20-60m): Pilker fra 150-200gr. Grundpilken eller kort tid over (kveite, torsk, havfisk, steinbiter, etc. 60-120m): Pilker fra 200-400gr.

Småting:
Ikke glem kraftige trillinger, ryggvirvler med kroker, sprengningsringer, en skarp kniv, en saltvannsbestandig tang, etc. GIMBAL. Lober for fingrene. Solbriller cap, solkrem etc.

Vi har to forskjellige typer båter til leie:
Våre 8 åpne båter med hardtop er av typen Kaasbøll 760. De er 7,60m lange og 2,45m brede og har en Mercury SeaPro FourStroke med 150 hk.
Våre 2 hyttebåter er av typen Kaasbøll 750C. De er 7,90 m lange og 3,00 m brede. Disse båtene har toppmoderne motorer, Merury F300 XL V8 Verado med 300 hk.
Våre båter er i utgangspunktet utstyrt med anker og tau, redningspistoler, redningsvester, 1 båtkrok, 1 Vivtec gaffel, 1 bøtte, 1 mopp og håndbørste og 3 fiskekasser.
Kaasbøll-båtene har en Garmin kartplotter (Garmin echoMAP™ 72sv) og en Lowrance kartplotter (HDS 12 live) og de to Kaasbøll hyttebåtene har Simrad kartplotter NSX 12 tommer.

TOP