Vertene dine i Mikkelvik Brygge

Du vil bli ønsket velkommen og ivaretatt på stedet av Katja og Oliver Göritz og Mikkelvik-teamet.
Katja og Oliver er tyskere som har flyttet hit i 2015. De virkeliggjør drømmen her i Nord-Norge. Gründerparet er et erfaren team når det gjelder sjøfiske i nord. De har et godt nettverk i Tromsø-regionen og på øyene i Karlsøy kommune. Mange gode guider og et sterkt team støtter deg i utvalget av uforglemmelige opplevelser og interessante opplevelser utover polarsirkelen. Begge vertene elsker norden og presenterer stolt ferieparadiset MIKKELVIK BRYGGE.

 

 

aboutus

 

 

 

 

 

 

 

 

"Da vi sto på denne eiendommen for første gang i 2015, visste vi umiddelbart at stedet hadde blitt funnet der drømmen vår om et ferieparadis kunne gå i oppfyllelse. Vi fant tilbaketrukkethet, skjønnhet, mye plass og nærhet til flyplassen midt i et av de beste og uberørte fiskeplassene i Nord-Norge."

Umiddelbart i vår fantasi vokste ikke bare husene som tilbyr gjestene komfortabel innkvartering, men resten av forholdene var også ideelle.

 

HVORFOR MIKKELVIK

 

  • Nord-Norge er ren fascinasjon og Europas beste fiskeområde.
  • Skjermet beliggenhet bak en øy og likevel nær nok til åpent hav.
  • Tromsø "rundt hjørnet", nær flyplassen og derfor gunstige reiseforhold.
  • Øya Ringvassøya tilbyr også en unik natur langt borte fra den hektiske hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byggefasen startet, og det samme gjorde eventyret vårt. Det som ble utviklet som en idé i våre hoder og planer, måtte nå implementeres. Det var en stor utfordring for oss. Et fremmed språk og mange forskrifter gjorde ikke denne prosessen enkel for oss. Til slutt gjorde vi det og bygde MIKKELVIK BRYGGE.

Vi er glade når gjestene våre føler oss komfortable med oss.

 

 
DERFOR MIKKELVIK

 

  • Komfortabel innkvartering rett ved havet.
  • Oppmerksomt og serviceorientert team.
  • Mange tilleggstilbud som utleie av utstyr, flyplasstransfer, innkjøpsservice osv.
  • Stabile, velholdte båter.

 

"Da jeg var i Mikkelvik for første gang, visste jeg med en gang: Det var det! Vi hadde endelig funnet det vi hadde sett etter så lenge. Jeg er glad når gjestene våre føler oss like komfortable her som vi gjør. Vi gir alt for det! "

Katja GÖRITZ - Daglig leder

 

 

"Den store opplevelseslekeplassen jeg har lengtet etter siden barndommen, kom fram i fantasien omgående. Jeg kunne bare forestille meg det i Nord-Norge. Alt man kan drømme om er mulig her. Med den nødvendige respekten vil denne drømmen være permanent."

OLIVER GÖRITZ - Styre leder

 

KATJA GÖRITZ

Daglig leder

25 års erfaring innen kundeservice (5-stjerners hotell, ledelse i gastronomi, ledelse av operativ virksomhet og ansattes ansvar); Opplæring som psykologisk konsulent (alternativ utøver); Sportsfisker og Norge-fan i mer enn 14 år; Administrerende direktør i Mikkelvik Brygge;

E-Mail:info@mikkelvik.com
Phone: +47 913 53 619

OLIVER GÖRITZ

Styreleder

Entreprenør aktivitet i over 25 år (utvikling av selskaper og administrerende direktør); Læretid som en reklame kontorist; Fritidsfisker siden barndommen og over 26 år i Norge; Administrasjon og markedsføring i Mikkelvik Brygge

E-Mail: info@mikkelvik.com
Phone: +47 913 53 619

TOP