mangfoldig fugleliv

Fiskeguiding

guidede trugeturer

guidede nordlysturer

Fjordcruise

guidet kanefart

PREV
NEXT

Mange muligheter venter på deg for å gjøre ferien bedre

En tur til MIKKELVIK BRYGGE har uendelige muligheter. Foruten havfiske i Skagøysund eller på åpent hav, kan du også tilbringe tiden her på andre måter.

FISKEGUIDENDE SJØ

Vår region er kjent for å ha flest fisk i Norge. Glade sportsfiskere fanger kveite, torsk, sei, uer, steinge, rødspette og makrell her hvert år. Bestill din guide hos oss nå!

FJORDCRUISE

Oppdag fjordene. Nyt turen i den oppvarmede hyttebåten. Vi ser en laksefarm, smaker laks på båten, besøker en trekirke fra 1741. På vei tilbake fanger vi middagsfisken din.

NORDLYSTUR

Opplev det majestetiske og legendariske nordlyset sammen med oss. Vi tar deg med til de vakreste stedene. Nyt danselysene, varm deg ved bålet og nyt historiene om nordlyset.

SNØSKO-TUR

Føl deg som en polfarer i uberørt natur. Bli med til vakre snødekte områder hvor vi ikke møter noen. Opplev ditt vinterlandskap med oss, i små grupper.

GOURMETMIDDAG FOR TO

Vil du overraske din kjære? La oss skjemme deg bort.
Bestill din personlige 3-retters gourmetmeny med regionale råvarer direkte i leiligheten din.

SLEDETUR

aking? Men ja. Bli med oss ​​på din guidede sledetur. Vi kjører på en veldig typisk norsk slede. Vi ser etter rein og tar en pause ved bålet før vi returnerer.

REINSDYREVENTYR

Dette er en vakker naturtur. Du vil kjøre sammen med en same til reinflokken hans og der vil du få muligheten til å komme nært på villreinen. Du kan mate og ta på dem.

HVALSAFARI

Denne turen vil du huske lenge! Eksklusivt i en liten gruppe bringer vi deg veldig nært hvalen. Opplev spekkhoggere og knølhval i sildevanviddet.

GUIDET FOTTUR

Naturen rundt Mikkelvik Brygge er unik og inviterer til fotturer. Enten bølgende åser eller moderate fjell - det er bare vakkert og utsikten er magisk! Sammen med en guide skal du legge ut på en oppdagelsestur. Vi tar hensyn til dine krav og ønsker for å tilpasse vandringens vanskelighetsgrad til deg. Nyt utsikten fra fjellet til havet eller oppdag små fjellvann i nesten uberørt natur. .
Aktivitäten, Norwegen, Familie, Nordnorwegen, Nordatlantik
TOP