mangfoldig fugleliv

havfiske guiding

guidede truge turer

guidede nordlysturer

Fjordcruise

guidet sledetur

PREV
NEXT

Mange muligheter venter på at du skal nyte ferien

En tur til MIKKELVIK BRYGGE har uendelige muligheter. I tillegg til sjøfiske i Skagøysundet eller i åpent hav, kan du også tilbringe tiden din her på andre måter.

FISKEGUIDE

Regionen vår er kjent som den rikeste i fisken i Norge. Hvert år fanger heldige sportsfiskere kveite, torsk, sei, uer, steinbit, rødspette og makrell her. Bestill guiden din hos oss nå!

FJORDCRUISE

Oppdag fjordene. Du kan nyte turen i den oppvarmede kabinbåten. Vi ser en lakseoppdrett, smaker laks på båten, besøker en trekirke fra 1741. På vei tilbake fanger vi middagsfisken din.

NORDLYSTUR

Opplev det majestetiske og legendariske nordlyset med oss. Vi tar deg med til de vakreste stedene. Kos deg med danselyset, varm deg ved bål og nyt historiene om nordlyset.

TRUGETUR

Føler deg som en polfarer i uberørt natur. Kom med oss til vakre snødekte områder der vi ikke møter noen. Opplev vinterlandskapet ditt hos oss, i små grupper.

SLEDETUR

Sledetur? Ja! Kom med oss ​​på din guidede Slede-tur. Vi kjører på en slede som er veldig typisk for Norge. Vi ser etter reinsdyr og tar en pause ved bålet før vi drar tilbake.

HVALSAFARI

Denne ekskursjonen vil bli husket lenge! Eksklusivt i en liten gruppe tar vi deg veldig nær hvalen. Opplev spekkhoggere og knølhvaler i deres naturlige habitat. .
Aktivitäten, Norwegen, Familie, Nordnorwegen, Nordatlantik
TOP