mangfoldig fugleliv

Fiske

trugeturer

nordlysturer

Fjordcruise

guidet kanefart

PREV
NEXT

Mange muligheter venter på deg for å gjøre ferien bedre

En tur til MIKKELVIK BRYGGE har uendelige muligheter. Foruten havfiske i Skagøysund eller på åpent hav, kan du også tilbringe tiden her på andre måter.

REINSDYREVENTYR

Dette er en vakker naturtur. Du vil kjøre sammen med en same til reinflokken hans og der vil du få muligheten til å komme nært på villreinen. Du kan mate og ta på dem.

GOURMETMIDDAG FOR TO

Vil du overraske din kjære? La oss skjemme deg bort.
Bestill din personlige 3-retters gourmetmeny med regionale råvarer direkte i leiligheten din.

NORDLYSTUR

Opplev det majestetiske og legendariske nordlyset sammen med oss. Vi tar deg med til de vakreste stedene. Nyt danselysene, varm deg ved bålet og nyt historiene om nordlyset.

SNØSKO-TUR

Føl deg som en polfarer i uberørt natur. Bli med til vakre snødekte områder hvor vi ikke møter noen. Opplev ditt vinterlandskap med oss, i små grupper.

SLEDETUR

aking? Men ja. Bli med oss ​​på din guidede sledetur. Vi kjører på en veldig typisk norsk slede. Vi ser etter rein og tar en pause ved bålet før vi returnerer.

GUIDET FOTTUR

Naturen rundt Mikkelvik Brygge er unik og inviterer til fotturer. Enten bølgende åser eller moderate fjell - det er bare vakkert og utsikten er magisk! Sammen med en guide skal du legge ut på en oppdagelsestur. Vi tar hensyn til dine krav og ønsker for å tilpasse vandringens vanskelighetsgrad til deg. Nyt utsikten fra fjellet til havet eller oppdag små fjellvann i nesten uberørt natur. .
Aktivitäten, Norwegen, Familie, Nordnorwegen, Nordatlantik
TOP