Til tross for en lang reise er beliggenheten perfekt

Uansett hvor du kommer fra, turen er verdt det i alle fall. Mikkelvik Brygge ligger unik. Det er i nærheten av Tromsø, men likevel fullstendig isolert. Å finne et sånt sted er ganske vanskelig i dag, til og med i Norge. Naturen og Norskehavet rett utenfor døren er bare toppen av det hele.

TRANSFER FRA FLYPLASSEN

Det er lett å finne flyplassen i Tromsø. For våre ankommende gjester er det direktefly fra Oslo. På etterspørsel blir du plukket opp og kjørt til oss i MIKKELVIK BRYGGE direkte.

MED BIL OG FERGE

Den beste ruten fra Tyskland går via Østersjøen med ferge. Trelleborg er et godt havn hvis du tar ruten gjennom Sverige. Alternativt kan du bruke broene til Sverige fra Danmark. Etterpå kjører du nordover og passerer Stockholm direkte. Du kjører rett nordover langs den svenske Østersjøkysten. Om vinteren bør kjøreforholdene sjekkes før enhver tur, siden det ofte er ganske mye snø i nord. Man kan kjøre en liten del av ruten gjennom Finland, siden veiene er det veldig rette.

SJØKARTET av FISKEAREALET

Ved ankomst i MIKKELVIK BRYGGE kan du umiddelbart ta båten og dra ut på vannet. For å ha en god oversikt anbefaler vi å studere de lokale forholdene grundig på forhånd. Dette er grunnen til at vi deler sjøkartet på ditt fiskeareal her.
Ankomst, Norge, bil, fly, gjennom Sverige uten ferge, transfer, shuttle, flyplass
TOP