Beliggenheten er perfekt

Uansett hvor du kommer fra, er reisen absolutt verdt det. Plasseringen til Mikkelvik Brygge er unik. Vi ligger i nærheten av byen Tromsø og samtidig helt isolert. Å finne et så vakkert sted er også sjelden i Norge. Naturen og havet rett foran døren er prikken over i-en.

FLYPLASS TRANSFER

Tromsø lufthavn er lett å finne. For ankommende gjester flys hit direkte fra Oslo. Da blir du hentet på forespørsel og sjåffert direkte til oss i MIKKELVIK BRYGGE.

BILTUR og FERGE

Den beste ruten fra Tyskland er over Østersjøen med ferge. Trelleborg er en god havn for å reise gjennom Sverige. Alternativt kan du også kjøre over de danske broene mot Sverige. Så går den nordover rett forbi Stockholm. Langs den svenske baltiske kysten går den rett fram. En liten bit kan da kjøres gjennom Finland, da veiene dit er veldig rette. Om vinteren bør forholdene kontrolleres før du kjører, da det ofte faller mye snø i nord.

SJØKART FOR FISKEREGIONEN

En gang i MIKKELVIK BRYGGE skjer det raskt å gå på båten og ut på sjøen. For god orientering bør du få tilstrekkelig informasjon om forholdene på forhånd. Derfor, på dette punktet, sjøkartet for fiskeområdet ditt på forhånd.
Anreise, Norwegen, Auto, Flugzeug, Über Schweden ohne Fähre, Transfer, Flughafen
TOP