Skrei – den atlantiske torsken ...

Kveite på kroken ...

To steinbit på en krok ...

Mer enn nok rødspette ...

Filetering av torskfangsten...

Breiflabb - en delikatesse ...

Kongekrabben er deilig også ...

PREV
NEXT

Mange fiskearter lever oppe i Nord-Norge

Her oppe i Nord-Norge finner du nesten alle fiskearter som er vanlige i Norge. I tillegg er det noen få arter som er mer vanlige i Antarktis. Alle gjør en velsmakende måltid etter koking.

KVEITE – NORD-ATLANTERHAVETS GIGANT

Du kan fange gigantiske kveiter i Nord-Norge. Rett utenfor husdøren på fiskecamp Mikkelvik Brygge finner du de beste hotspot’ene. Bare snakk med oss: Vi skal gi deg tips hvordan du kan fange kveite i fiskefeltene rundt Mikkelvik.

TORSK - MER ENN EN METER LANG

Torsk og skrei (vintertorsk) er blant de mest populære fiskene. Her hos oss i området rundt Mikkelvik kan du fange store torsker på ca 1,20 m lengde. Skitt fiske!

STEINBIT – AGGRESSIVE BITERE

Steinbiten er trolig den mest uvanlige fisken i Nord-Atlanterhavet. Den kan bli opp til 1,20 m lang. Du finner denne arten også i området rundt Mikkelvik Brygge. Vær forsiktig, disse fiskene biter veldig hardt!

Kveite-Fangst i Nord-Norge
Sei-Fangst i Nord-Norge

MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE VÅR LOKASJON:

Våre hjem er komfortabelt innredet

Enkelt soverom i nordisk stil for den litt kresne smaken, komfortable senger, fullt utstyrt kjøkken, gulvvarme i stue og bad. Slaktehus med kjølerom man kan gå på, grillhytte og badstue.

Trygg beliggenhet, også i dårlig vær

Tre øyer foran kysten gjør det trygt å bruke fiskearelet, til og med når det blåser sterkt. De beste hotspot’ene ligger i fjorden, like utenfor husdøren. Tilgang til det åpne havet er mulig i 3 himmelretninger.

TRYGGE SJØBÅTER

Vi har aluminiumsbåter med en lengde på 8 m. Motorene er 150 hk sterke, noe som gjør at du kan bevege deg rundt veldig raskt. Båtene har den nyeste teknologien om bord, f.eks. ekkolodd, kartplotter og GPS. Alle båtene har beskyttelsestak mot regn.
Kai Bull
Professional
I'm very happy with your services. I'm 100% happy. I`ll coming back to Mikkelvik...
Moritz P.Tourist
Det var en unik opplevelse! Jeg kommer sikkert tilbake for å utforske området enda nærmere. Hvis du spør meg, byr dette stedet på uendelige muligheter...
Fiskearter, Nord-Norge, rekord, tips, fiske, Nord-Atlanterhavet, havfiske, sjøfiske
TOP