mangfoldig fugleliv

Fiskeguide

guidede trugeturer

guidede nordlysturer

Fjordcruise

guided spark-slede turer

PREV
NEXT

Mange muligheter venter på at du skal forskjønne ferien

En tur til MIKKELVIK BRYGGE har uendelige muligheter. I tillegg til sjøfiske i Skagøysundet eller i åpent hav, kan du også tilbringe tiden din her på andre måter.

GUIDET HAVFISKE

Regionen vår er kjent som en "rikest på fisk" i Norge. Hvert år fanger heldige sportsfiskere kveite, torsk, sei, uer, steinbit, rødspette og makrell her. Bestill guiden din hos oss nå!

FJORDCRUISE

Oppdag fjordene i nord. Du kan nyte turen i den oppvarmede kabinbåten. Vi ser en lakseoppdrett, smaker laks på båten, besøker en trekirke fra 1741. På vei tilbake fanger vi middagsfisken din.

NORDLYSTUR

Opplev det majestetiske og legendariske nordlyset med oss. Vi tar deg med til de vakreste stedene. Kos deg med danselyset, varme deg ved bålet og nyt historiene om nordlyset

TRUGETUR

Føler deg som en polfarer i uberørt natur. Kom med oss til vakre snødekte områder der vi ikke møter noen. Opplev vinterlandskapet ditt hos oss, i små grupper.

SPARK SLEDE TUR

Sledetur? Ja takk! Kom med oss ​​på din guidede slede-tur. Vi kjører på en slede som er veldig typisk for Norge. Vi ser etter reinsdyr og tar en pause ved bålet før hjemreisen.

HVALSAFARI

Denne ekskursjonen vil bli husket lenge! Vi bringer deg så nær hval som tillatt, utelukkende i en liten gruppe. Opplev spekkhogger og knølhval i sitt naturlige miljø.
Aktivitäten, Norwegen, Familie, Nordnorwegen, Nordatlantik
TOP